[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Prvoklasni proizvodi – Made in Germany

Baufan je poznata marka tvrtke Pufas. Zahvaljujući opsežnim ulaganjima proizvodni i skladišni kapaciteti kontinuirano se proširuju i moderniziraju s proizvodnjom u gradu Leipzigu. Inovativnost, kvaliteta i visoka usluga faktori su uspjeha zadovoljnih kupaca na njemačkom i europskom tržištu. Fleksibilna logistika dovela je do neprestano rastuće baze kupaca na azijskom tržištu.

Raznolikost proizvoda

nudi prvoklasne proizvode za obnovu u najrazličitijim područjima. Od boja za zidove, preko ljepila i kitova, do posebnih specijalnih proizvoda za čišćenje. Više od 200 proizvoda osigurava kvalitetu koja Vam olakšava rad.

Moderna proizvodnja

odvija se u najmodernijim uvjetima kako bi udovoljili visokim zahtjevima kupaca. Proizvodno mjesto u Leipzigu neprestano se dalje razvija – najnovija tehnologija osigurava proizvodnju po najvišim standardima.
Baufan se zalaže za prvoklasne proizvode njemačke proizvodnje prema njemačkim standardima.

Dokazana kvaliteta

ne uzimaju se u obzir samo njemački industrijski standardi – BAUFAN uvijek želi biti malo bolji. Zbog toga neprestano testiraju svoje proizvode i procese. Želja je da kupci rade samo s najboljim proizvodima.

Tradicija

Baufan je u bivšem DDR-u već desetljećima bio poznati brand. Da bi se očuvala tradicija, mjesto u Leipzigu ostalo je jedino mjesto za proizvodnju dobro poznatih proizvoda, a sada uz tržište ”uradi sam” služi ciljano i profesionalnom sektoru.

1971
Osnivanje kao VEB Bauchemie Leipzig. Proizvodnja kemijskih proizvoda (Laxyl, sredstva za čišćenje cijevi, kit za drvo, viskozna ljepila, itd)
1990
Stavljen pod povjerensko upravljanje
1992
Dodjela proizvodnih mjesta u grupi LAFARGE, ide se izravno u usklađivanje proizvodnje s tržištem “uradi sam” klasični istočnjački proizvodi (kao što je boja za zidove, kit za drvo, lateks vezivo, viskozna ljepila), kombinirani su s proizvodima iz područja disperzije.
1999
Integriranje u poslovnu grupu Jordan, ciljano ulaganje u proizvodnju, asortiman I distribuciju širenjem proizvodnih pogona. Otvoreno je 30% više radnih mjesta, a Baufan Bauchemie Leipzig GmbH zadržana je kao neovisna istočnonjemačka tvrtka.
2001
Daljnje ulaganje u silos, te udvostručenje obima proizvodnje, kao I proširenje kapaciteta novim mješalicama. Kontinuirano promatranje tržišta omogućuje prepoznavanje novih trendova I razvoj potrošačkih proizvoda.
2002
Proširenje asortimana proizvoda na kompletnu paletu disperijskih boja za profesionalce: ”BBFarben”.
2003/04
Stjecanje distribucije tradicionalnih marki FINOCOLL i FINOCELL. Dopuna proizvodnih I distribucijskih aktivnosti proizvodi marke PiOx
2005
Uključivanjem proizvodnje I distribucije proizvoda tvrtke Wilke Bauchemie Magdeburg GmbH i sl., intenzivira se izvozna trgovina – Export.
2006/07
SUPERCOLOR Effekti SUPERCOLOR Wohlfühlfarben – BaufanBauchemie Leipzig stavlja na glas akna boje.
2008/09
Sveobuhvatna obnova zgrade na lokaciji Leipzig, udvostručuje proizvodni kapacitet, ostvaruje više od 4000 mjesta za palete u novom skladištu s visokim policama.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]