[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Dobrodošli u Jansen!

Jansen je proizvođač lakova, lazura i otopina za posebne primjene. Jansen je već 140 godina na tržištu, polazeći od Ahrweilit® špahtl proizvoda za vrhunske proizvode u profesionalnom segmentu.
Sa oko 80 zaposlenih, obiteljska tvrtka iz Ahrweiler in der Eifel uspješna je daleko izvan granica Njemačke.

Vlastita istraživanja i razvoj u laboratorijima Ahrweiler i uska povezanost sa soboslikarima, trgovcima i sirovinskim partnerima značajni su čimbenici uspjeha za inovativnu snagu srednje velike obiteljske firme.
Marka Jansen međunarodno je poznata na tržištu profesionalnih soboslikara. Jansen izvozi cca. 20% lakova pretežno u Europu i Aziju u profesionalnoj trgovini bojama.

Misli šareno

Stvarne inovacije rješavaju stvarne probleme i mijenjaju metode rada i obrasce razmišljanja. Postavljaju znakove koji su potrebni za razvoj budućnosti. S Ahrweilit® Spachtel prvi smo put postavili takav znak prije 100 godina. Naša rješenja za izolaciju podloga, za premzivanje podova, za označavanje površina, kao i naše kreativne boje, boje za urede i druge posebne boje postavljaju ove znakove danas.

Oduvijek su veliki naglasak stavljali na solidne istraživačke aktivnosti i razvojne performanse – s jasnim fokusom na konkretnu situaciju soboslikara. Najvažniji sastavni dio njihovih rezultata je blizak i partnerski dijalog sa soboslikarima, trgovcima i sirovinskim partnerima. Samo na taj način u mogućnosti su testirati nove sirovine – često ekskluzivno – u vlastitim laboratorijima i prema tome formulirali konkretna rješenja do zrelosti tržišta.

Izaći iz postojećih obrazaca razmišljanja i rutina i preispitivati postojeće.. Slušati, promatrati i pokušavati. Ovo je njihov zanatski alat za razumijevanje problema i razvijanje novih ideja. Mnogi kažu Design Thinking. Jansen jednostavno kaže: Misli šareno!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]