-10%

Boja za krovove i cokl područje

298.75 kn

Visoko pokrivna, vrlo izdašna disperzijska boja od umjetne smole za svjetlosno postojane premaze. Otporna na habanje i na sve vremenske uvjete. Za unutarnju i vanjsku primjenu. Ne sadrži otapala, niske emisije. Prozračna. Ne mijenja strukturu podloge. Razrjeđuje se s vodom. Za krovove (krovni crijepovi), vlaknasto cementne krovove (npr. eternit), žbuku, beton, ziđe kao i stare premaze.

Potrošnja: 1 l dovoljna je za cca. 6 m² kod jednog premaza.

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši

Boja za krovove i cokl područje.

Visoko pokrivna, vrlo izdašna disperzijska boja od umjetne smole za svjetlosno postojane premaze. Pruža sigurno prianjajuću površinsku zaštitu i povećava otpornost na utjecaje okoliša i vremenske utjecaje. Za krovove (krovni crijepovi), vlaknasto cementne krovove (npr. eternit), žbuku, beton, ziđe kao i stare premaze.

  • Otporna na habanje i na sve vremenske uvjete
  • za unutarnju i vanjsku primjenu
  • Na sadrži otapala, niske emisije
  • prozračna
  • ne mijenja strukturu podloge
  • postižu se mat površinski premazi
  • razrjeđuje se s vodom
  • svih 11 tonova je moguće međusobno miješati, kao i sa bijelom fasadnom bojom i dobivaju se mat površine
  • Za prvi premaz proizvod se može razrijediti s vodom do cca. 5 %
  • Nakon sušenja temeljnog premaza, boju nanijeti nerazrijeđenu jednom do dva puta ovisno o potrebi

Priprema podloge: podloga mora biti čvrsta, čista, suha i slobodna od tvari (prašine, masti i sl.) koji mogu utjecati na prionjivost. Prema potrebi podlogu očistiti sredstvom za čišćenje od algi i plijesni, Algen- und Schimmel-STOP.

Primjena kao boja za krov: Podlogu prethodno obraditi impregnacijom baufan Tiefgrund LF. Nakon potpunog sušenja impregnacije (ovisno o temperaturi okoline i vlažnosti zraka 12 – 24 sata) nanijeti boju za krovove.

Primjena kao boja za cokl područje: važan preduvjet za trajnost boje je zaštita podloge od vlage iz tla i iznutra. Jako upojne i trusne podloge grundirati impregnacijom baufan Tiefgrund LF. Osnovni sloj: za prvi premaz boja za krovove i cokl područje može se razrijediti s vodom otprilike sa 5 %. Pokrivni premaz: nakon potpunog sušenja osnovnog premaza boja za krovove i cokl područje ovisno o potrebi može se nerazrijeđeno nanijeti 1 – 2x.

Obrada: može se nanositi valjkom, kistom ili airless-postupkom špricanja. Ne primjenjivati na temperaturama objekta i okoline ispod +5 °C. Alat nakon korištenja odmah isprati s vodom.

Potrošnja: 1 l dovoljna je za cca. 6 m² kod jednog premaza.

Razvrstavanje tvari ili smjese: Razvrstavanje prema Uredbi (EG) br. 1272/2008 [CLP]. Nema.

Elementi označavanja: Razvrstavanje prema Uredbi (EG) br. 1272/2008 [CLP]. Posebni pravila za ograničene elemente označavanja za određene smjese. Sadrži: 1,2-BENZIIZOTAZIOL-3(2h)-on; SMJESA OD 5-KLOR-2-METIL-2HIZOTAZIOL-3-ON I 2-METIL-2H-IZOTAZIOL-3-ON (3:1). Može izazavti alergijske reakcije.

Ostale opasnosti: nema.

Boje: antracit, cigleno crvena, bazaltno plava, beton siva, havana, pješčenjak, pješčenjak žuta, kameno siva, tera, torf.

Pakiranje: 5 l; 12,5 l;

EAN CODE: 4016215100820 antracit, pakiranje 5 l
EAN CODE: 4016215100882 cigleno crvena, pakiranje 5l

 

Tehnički podaci:
Tehnički list HR
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list HR
Sigurnosno-tehnički list DE

 

Dach- und Sockelfarbe

Made in Germany

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boja za krovove i cokl područje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *