Boja za metal-lak

71.67 kn120.60 kn

Lak za željezo i čelik. Specijalni lak koji štiti od hrđe na metalu, željezu i čeliku, na bazi otapala, nudi posebnu zaštitu za umjetnički kovačke radove. Starinske kao i moderne metalne elemente kao što su ograde balkona i stubišta, ograde, rešetke, vrata i sl. Štiti od hrđe, brzo se suši, dobra prionjivost, otporan na vremenske utjecaje. Za primjenu u unutarnjem i vanjskom području.

Potrošnja: Cca. 12 m²/l po premazu
Pakiranje: 375 ml, 750 ml

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Lak za metal, željezo i čelik
Za moderne i starinske izrade. Specijalni lak koji štiti od hrđe na metalu, željezu i čeliku, na bazi otapala, nudi posebnu zaštitu za umjetnički kovačke radove. Starinske kao i moderne metalne elemente kao što su ograde, rešetke, vrata, dobivaju premaz otporan na hrđu i vremenske utjecaje. Zahvaljujući svom matiranom sjaju, kovački radovi su vrlo dobro izraženi.

Primjena: U unutarnjem i vanjskom području.
Područja primjene: Za željezne i čelične dijelove bilo koje vrste kao što su ograde balkona i stubišta, kao i za kovačke radove, vrata/vratnice, ograde itd.

Svojstva proizvoda: lak za metal, željezo i čelik, matirani, nudi izvrsnu površinsku čvrstoću, štiti od hrđe i ima dobru prionjivost.

Baza veziva: PU-Alkidna smola

Stupanj sjaja: mat

Sušenje: (pri 23°C i 60 % relativne vlažnosti zraka). Suh na prašinu nakon 2-3 sata. Daljnja obrada/premazivanje nakon sušenja preko noći. Potpuno sušenje nakon 24 sata. Vrijednosti mogu uvelike varirati ovisno o temperaturi i vlažnosti zraka.

Potrošnja: Cca. 12 m²/l po premazu

Način nanošenja: Premazivanje: Koristiti kist sa prirodnim vlaknima. Nanošenje valjkom: koristiti mohair valjak sa kratkim vlaknima. Špricanje: razrijediti sa maksimalno 5 % razrjeđivačem Jansen Spezial-Verdünner.
Airless: tlak cca. 160 bara. Diza/mlaznica: 0,28 – 0,33 mm – 0,011 – 0,013 incha. Aircoat: tlak 80 – 100 bara, zrak 1 – 1,5 bara. Diza/mlaznica: 0,28 – 0,33 mm – 0,011 – 0,013 inča. Visoki tlak: tlak 3 – 5 bara. Diza/mlaznica: 1,5 – 2,0 mm. Fine Coat: tlak cca. 0,48 bara. Diza/mlaznica: 1,8 mm

Boja: Antracit – svjetlucanje željeza; grafitno crna; crna.
Može se četkati do željeznog sjaja: kroz četkanje zadnjeg sloja plastičnom četkom ili messing četkom moguće je postići ukrasni, metalno željezni sjaj sa grafitno crnom bojom.

Pakiranje: 125 ml, 375 ml, 750 ml, 2,5 l

 

 

Kunstschmiede-Mattlack
Made in Germany

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boja za metal-lak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *