Boja za zidove i strop

23.84 kn

Koncentrat. Prirodna bijela, dobra pokrivnost, jednostavna primjena, premaz za unutarnju primjenu, otporan na brisanje, bez konzervansa, paropropusna i prozračna.

Nanošenje: valjkom, kistom
Potrošnja: Sadržaj je dovoljan za otprilike 15 m²

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Boja za zidove i strop

Informacije o proizvodu: Zidna i stropna boja izrađena od prirodnih sirovina za prozračne, paropropusne unutarnje premaze, otporne na brisanje.

  • Moguće toniranje sa bojama Volltonfarben ili s univerzalnim koncentratima za nijansiranje
  • Nanošenje valjkom, kistom
  • Za cca. 15 m² površine

Područja primjene: boja za zidove i strop od prirodnih sirovina za prozračne i paropropusne boje. Za premazivanje mineralnih podloga (kao što je gips, vapnena i cementna žbuka, beton, ziđe itd.), kao i gipsane ploče i ploče od gipsanih vlakana, disperzijski premazi, tapete i sl.

Priprema podloge: podloga mora bit čista, suha, nosiva, bez prašine i masti. U potpunosti odstraniti labave dijelove žbuke, ostatke tapeta, slabo prianjajuće stare premaze i stare boje. Grundirati jako upojne, trusne podloge.

Priprema: Sadržaj vrećice raspršiti pod snažnim miješanjem u 2 l čiste, hladne vode i nastaviti miješati kratko. Nakon 2 sata ponovno dobro promiješati. Za optimalna rješenja preporučuje se, boju dan prije zamiješati i pustiti preko noći da nabubri.

Obrada: Boja se može nanijeti valjkom, kistom, četkom ili ravnom četkom. U slučaju jakih odstupanja u boji podloge, preporučuje se nanijeti drugi sloj nakon sušenja prvog sloja. Toniranje: Za premaze u boji može se pripremljena boja tonirati sa Vollton bojama za toniranje ili maksimalno do 0,2 % sa univerzalnim koncentratima za toniranje.

Potrošnja: Sadržaj je dovoljan za otprilike 15 m².

Napomene: Pridržavati se uputa Tehničkog lista boje za zidove i strop. Budući da boja za zidove i stropove ne sadrži konzervanse, boju je potrebno upotrijebiti u roku od dva dana. Da bi se povećala otpornost na brisanje, u boju se može dodati do 10 % lateks veziva – prema tome je količinu vode potrebno smanjiti u skladu s dodatnom količinom veziva. Strojeve/alat odmah nakon uporabe očistiti s vodom. Skladištiti dobro zatvoreno, na hladnom i suhom mjestu. Samo potpuno ispražnjena pakiranja reciklirati. Osušene ostatke materijala odložiti s kućnim otpadom ili kao otpad na gradilištu. Šifra otpada br. EWC 17 09 04. EU VOC-Granična vrijednost za ovaj proizvod (kategorija proizvoda A/a, Wb): 30 g/l (2010). Ovaj proizvod sadrži maksimalno 1 g/l VOC.

Razvrstavanje tvari ili smjese: Razvrstavanje prema Uredbi (EG) br. 1272/2008 [CLP]. Nema.
Elementi označavanja: nema.
Ostale opasnosti: nema.

EAN: 4016215099797
Pakiranje: 2 kg

 

Tehnički podaci:
Tehnički list HR
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list HR
Sigurnosno-tehnički list DE

 

Baufan Geleimte Decken- und Wandfarbe

Made in Germany

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boja za zidove i strop”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *