Hidroizolacijski premaz

107.22 kn

Hidroizolacijski premazi
Odmah djeluje vodootporno – kod svih vremenskih uvjeta
Piranja i na mokrim podlogama
Premošćuje pukotine do 10 mm
Premazivanje sa akril lakovima moguće je nakon 24 sata

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši

Podaci o proizvodu: hidroizolacijska masa za trajno brtvljenje, ojačana vlaknima protiv prodiranja vode. Pogodna je za brzi popravak područja koja propuštaju vodu, kao što su krovovi, terase, ziđe itd.

Pukotine, rupe i propusna mjesta učinkovito zatvoriti i tako dugoročno zaustaviti vlagu: to sa sigurnošću možete postići elastičnom masom za trajno brtvljenje. Nema više gnjavaže s propusnim krovovima, balkonima ili spojevima i nema više problema sa pukotinama, primjenjiva i na olucima, odvodnim cijevima, kao i na vozilima za kampiranje ili brodskim nadogradnjama. Prijanja skoro na svim podlogama i vrlo jednostavno se primjenjuje: dovoljan je jedan potez sa četkom – čak i ako pada kiša ili snijeg – područje koje se sanira odmah je vodonepropusno.

Primjena: elastična masa za trajno brtvljenje prijanja na svim strukturnim podlogama (uključujući mokre), podloge kao što je krovni pokrivač, katran, trake za zavarivanje, beton, kamen, glina, opeka, škriljevac, šindra, pločice, vlaknasti cementni građevinski materijali, aluminij, bakar, cink, olovo, plastika, pvc, akril i drvo (ne na stiroporu). Ne sadrži bitumen, katran i azbest.

Obrada: Sa podloge ukloniti prljavštinu, mahovinu, mast i ulje. Glatke površine lagano ohrapavti, trusne i porozne podloge prethodno obraditi temeljnim premazom Tiefgrund LF. Elastičnu masu za trajno brtvljenje dobro promiješati., nanijeti nerazrijeđeno i u debelom nanosu (najmanje 2 mm). Prema potrebi nakon sušenja nanijeti drugi sloj. Nakon 12 – 24 sata (ovisno o vremenu) tretiranu podlogu je moguće dalje obrađivati, npr. obojiti akrilnom bojom.

Temperatura za obradu: -5 °C do +35 °C. Sadržaj je dovoljan za  0,4 – 0,5 m². Zatvoriti limenku odmah nakon upotrebe. Alat očistiti sredstvom za čišćenje ili nitro razrjeđivačem.

EAN 4016215128022
Pakiranje: 0,75 l

 

Tehnički podaci:
Tehnički list HR
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list HR
Sigurnosno-tehnički list DE

 

Baufan Wasser-Dicht
Made in Germany

Težina N/A
Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hidroizolacijski premaz”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *