Impregnacija kamena mokri efekt

128.33 kn

Efekt mokrog kamena
Izuzetno jako osvježavanje boje
Ostaje prirodna struktura
Za upojni prirodni i umjetni kamen
Za unutra i vani
Impregnacija za kamen smanjuje osjetljivost na prljavštinu, čini podlogu vodoodbojnom i smanjuje osjetljivost na mrlje.

Potrošnja: 1 l dovoljna za cca. 15–20 m²

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Impregnacija kamena – informacije o proizvodu

Impregnacija kamena: posebno jako osvježavanje boje – mokri efekt! Pojačava prirodnu strukturu podloge. Za upojni prirodni i umjetni kamen. Za unutarnju i vanjsku primjenu. Produbljuje i pojačava boju i jače naglašava strukturu bez sjaja. Površine izgledaju intenzivnije boje i svježe, gotovo kao da su mokre. Impregnacija smanjuje osjetljivost na prljavštinu, čini podlogu vodoodbojnom i smanjuje osjetljivost na mrlje.

Područja primjene impregnacije kamena

Za sve upojne površine prirodnog i umjetnog kamena, betonske podloge, isprani beton, škriljevac, mramor, pješčenjak, teraco porpfir, betonske površine, pješčenjak koji izgleda previše blijedo i bezbojno i sl. . Za unutarnju i vanjsku primjenu: podovi, stepeništa, ulazi u kuće, terase, balkoni, prozorske daske. Također pogodan i za paljeni ili piljeni granit.

Primjena: Podloga mora biti suha, čista i bez mrlja. Nanosi se valjkom za boju ili kistom, ravnomjerno i tankoslojno. Međutim, nanijeti samo onoliko koliko površina može upiti. Ne nanositi prekomjernu količinu, spriječiti stvaranje lokvica. Ne smije biti pruga. Vrijeme sušenja iznosi otprilike  30 minuta. Za to vrijeme ne koristiti površine. Dodatno impregniranu površinu zaštititi od utjecaja vlage 2 dana.

Upute za korištenje imregnacije za kamen

Površine koje će se impregnirati moraju biti obavezno suhe. Nakon sušenja nastale bijele mrlje ukazuju na  vlagu u kamenu. Pokrivne površine moraju biti zaštićene od prodiranja vlage sa stražnje strane iz podloge. Kod većih površina uveijk raditi djelomično. Zaštititi stakla i površine koje su osjetljive na otapala. Ne primjenjivati na temperaturama nižim od 10°C. Ne upijajuće, polirane ili fino brušene površine ne mogu se impregnirati.

Info: ako je podloga jako strukturirano, kako bi proizvod dospio i u udubljenja preporučuje se nanošenje četkom. Valjak je idealan kod glatkih površina. 

Opasnost

GH S02          GH S07        GH S08
Plamen           Uskličnik     Opasnost za zdravlje

Upute opasnosti: zapaljiva tekućina i para. Može izazvati pospanost i vrtoglavicu. Može biti smrtonosno ako se proguta i uđe u dišne putove.

Sigurnosne upute: Ako je potreban liječnički savjet pripremiti pakiranje ili etiketu proizvoda. Držati izvan dohvata djece. Prije upotrebe pročitati informacije na etiketi proizvoda. Držati podalje od topline/iskri/otvorenog plamena/vrućih površina. Ne puštiti. Ne udisati paru. Primjenjivati samo na otvorenom  ili dobro prozračenom prostoru. Nositi zaštitne rukavice. Poduzeti mjere od elektrostatičkih naboja. AKO SE PROGUTA: odmah NAZAVTI CENTAR ZA OTROVANJA/ lječnika. AKO DOĐE U KONTAKT S KOŽOM: (li kosom): odmahskinite svu zaprljanu, natopljenu odjeću. Oprati kožu vodom/tuširanje. AKO SE UDIŠE:  Izvesti na svježi zrak i staviti u miran položaj kako bi se olakšalo disanje. Ako se osoba osjeća loše nazvati CENTAR ZA OTROVANJA/liječnika. Pakiranja držati dobro zatvorenim na dobro prozračenom mjestu. Zbrinjavanje sadržaja/pakiranja u skladu s lokalnim/ regionalnim/ nacionalnim/ međunarodnim propisima. Dodatne informacije: ponovljeni kontat može dovesti do grube ili ispucale kože. Proizvod sadrži: ugljikovodike, C9-C11, n-alkane, izo-alkane, ciklične spojevi, < 2% aromata. UFI: G940-G096-300S-WU82.

EAN 4250295 102750
Pakiranje: 1 l; 2,5;

 

Tehnički podaci:
Tehnički list HR
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list HR
Sigurnosno-tehnički list DE

 

FarbVertiefer

Made in Germany

TežinaN/A
Pakiranje

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Impregnacija kamena mokri efekt”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *