-30%

Lazura za drvo Compact

115.16 kn408.33 kn

Lazure za drvo
Izvrsna svojstva obrade i visoka zaštita od vremenskih utjecaja. Svilenkastog sjaja.
Kao novi premaz i obnavljajući premaz na neobrađenom drvu, trošnom, površine koje su premazivane lazurom i bezbojno lakirane površine.

Potrošnja: Cca. 10-14 m²/l po premazu

Trebate pomoć? Nazovite nas na 0919182000
Obriši

Lazura za drvo Compact Jansen

Lak lazura za drvo.

Debeloslojna lazura za drvo Compact Jansen na bazi otapala stvara vrlo otpornu zaštitu na vremenske utjecaje i otpornu površinu koja ni nakon godina ne gubi sjaj. Svojstva obrade su izvrsna: velike površine se mogu premazati bez spojeva. Čak i kod vertikalnih površina, gotovo da nema oticanja čak i kad se nanosi zasitno.

Područja primjene: Kao novi premaz i obnavljajući premaz na neobrađenom drvu, trošnom, površine koje su premazivane lazurom i bezbojno lakirane površine. Jansen Compact lazura nanositi se može na masivne i ograničeno masivne drvene elemente.

Svojstva proizvoda: Compact lazura je otvorenih pora, izuzetno je izdržljiva i otporna na vremenske uvjete. Obrada je jednostavna i velike površine se mogu premazivati bez spojeva. Posebno se ističe relativno izdašna mogućnost primjene bez pojave oticanja na vertikalnim površinama. Ne sadrži biocide.

Osnova veziva: Alkidna smola

Stupanj sjaja: Svilenkasti sjaj

Sušenje: (pri 23°C i 60 % relativne vlažnosti zraka). Suha na prašinu: nakon 5-6 sati; daljnja obrada/premazivanje: nakon sušenja preko noći; potpuno sušenje: nakon 24 sata.

Potrošnja: Cca. 10-14 m²/l po premazu

Način nanošenja: temeljni premaz bi se trebao nanositi ravnim kistom. Daljnji premazi se mogu i špricati. Dodatno doraditi sa kistom.

Boje: Bezbojna, bijela, jasen, stari bor, bor, svijetli hrast, tik, mahagonij, tamni hrast, orah, palisander.
Zbog nedostatka pigmenata u boji, bezbojna Compact lazura bi se trebala primjenjivati u vanjskom području samo zajedno sa lazurom u boji, jer u suprotnom UV-zaštita nije moguća. Tonovi se mogu miješati preko Jansen MIX sustava.

Primjena: U vanjskom i unutarnjem području

Pakiranje: 375 ml,; 750 ml; 2,5 l;

 

 

Compact-Lasur

Made in Germany

Težina N/A
Pakiranje

,

Boja