-30%

Lazura za drvo Compact

115.16 kn408.33 kn

Lazure za drvo
Izvrsna svojstva obrade i visoka zaštita od vremenskih utjecaja. Svilenkastog sjaja.
Kao novi premaz i obnavljajući premaz na neobrađenom drvu, trošnom, površine koje su premazivane lazurom i bezbojno lakirane površine.

Potrošnja: Cca. 10-14 m²/l po premazu

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Lazura za drvo Compact Jansen

Lak lazura za drvo.

Debeloslojna lazura za drvo Compact Jansen na bazi otapala stvara vrlo otpornu zaštitu na vremenske utjecaje i otpornu površinu koja ni nakon godina ne gubi sjaj. Svojstva obrade su izvrsna: velike površine se mogu premazati bez spojeva. Čak i kod vertikalnih površina, gotovo da nema oticanja čak i kad se nanosi zasitno.

Područja primjene: Kao novi premaz i obnavljajući premaz na neobrađenom drvu, trošnom, površine koje su premazivane lazurom i bezbojno lakirane površine. Jansen Compact lazura nanositi se može na masivne i ograničeno masivne drvene elemente.

Svojstva proizvoda: Compact lazura je otvorenih pora, izuzetno je izdržljiva i otporna na vremenske uvjete. Obrada je jednostavna i velike površine se mogu premazivati bez spojeva. Posebno se ističe relativno izdašna mogućnost primjene bez pojave oticanja na vertikalnim površinama. Ne sadrži biocide.

Osnova veziva: Alkidna smola

Stupanj sjaja: Svilenkasti sjaj

Sušenje: (pri 23°C i 60 % relativne vlažnosti zraka). Suha na prašinu: nakon 5-6 sati; daljnja obrada/premazivanje: nakon sušenja preko noći; potpuno sušenje: nakon 24 sata.

Potrošnja: Cca. 10-14 m²/l po premazu

Način nanošenja: temeljni premaz bi se trebao nanositi ravnim kistom. Daljnji premazi se mogu i špricati. Dodatno doraditi sa kistom.

Boje: Bezbojna, bijela, jasen, stari bor, bor, svijetli hrast, tik, mahagonij, tamni hrast, orah, palisander.
Zbog nedostatka pigmenata u boji, bezbojna Compact lazura bi se trebala primjenjivati u vanjskom području samo zajedno sa lazurom u boji, jer u suprotnom UV-zaštita nije moguća. Tonovi se mogu miješati preko Jansen MIX sustava.

Primjena: U vanjskom i unutarnjem području

Pakiranje: 375 ml,; 750 ml; 2,5 l;

 

 

Compact-Lasur

Made in Germany

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lazura za drvo Compact”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *