-30%

Lazura za drvo Vario solid

113.18 kn287.90 kn

Temeljni premaz za drvo ujedno i završni premaz za drvo: za drvene kuće, pergole, drvene obloge, ograde, prozore i vanjska vrata. Najbolji premaz za drvo za zaštitu od UV-utjecaja, ne sadrži biocide.
Primjena: u vanjskom i unutarnjem području.
Stupanj sjaja: svilenkasti sjaj

Potrošnja: 1 lit. pokriva oko 10 – 15 m² po premazu. Preporuka 2 premaza.

 

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Lazura za drvo Vario solid

Temeljna boja za drvo s inovativnom kombinacijom alkidne smole i ulja. Vario solid lazura za drvo je jedna od najkvalitetnijih na tržištu.

Podaci o proizvodu:
Lazura za drvo na bazi otapala nudi izuzetno dugotrajnu zaštitu za drvo zahvaljujući visokom udjelu čvrstih tijela. Specijalna ulja osiguravaju da lazura penetrira duboko u drvo. Samo sa dva sloja premaza prirodno drvo dobiva odličnu UV-zaštitu. Uz to korisnik štedi treći sloj, a time i vrijeme i novac.

Područja primjene: temeljni i završni premaz za sve drvene elemente – zaštita drvenih kuća, pergola, drvenih obloga, ograda, prozora i vanjskih vrata.

Svojstva proizvoda: izrazito duboka penetracija kroz primjenu specijalnih ulja. Optimalna dugotrajna zaštita visokim udjelom čvrstih tijela. Kapanje je spriječeno dobrom zaštitom rubova, jednostavna za primjenu, ne sadrži biocide, optimalna zaštita od UV-utjecaja.

Osnova veziva: alkidna smola u kombinaciji s uljem.

Stupanj sjaja: svilenkasti sjaj

Sušenje: (pri 23°C i 60 % relativne vlažnosti zraka). Suha na prašinu: nakon 4-6 sati; daljnja obrada/premazivanje: nakon sušenja preko noći.

Potrošnja: 10 – 15 m²/l po premazu.

Način nanošenja: temeljni premaz bi se trebao nanositi ravnim kistom. Daljnji premazi se mogu i špricati. Dodatno doraditi sa kistom.

Boja: bezbojna, bijela, jasen, stari bor, bor, svijetli hrast, tik, mahagonij, tamni hrast, orah, palisander. Tonovi se mogu miješati preko Jansen MIX sustava.
Zbog nedostatka pigmenata u boji, bezbojna lazura bi se trebala primjenjivati u vanjskom području samo zajedno sa lazurom u boji, jer u suprotnom UV-zaštita nije moguća.

Primjena: u vanjskom i unutarnjem području.

Pakiranje: 750 ml; 2,5 l; 5 l;

 

 

Vario Solid Lasur

Made in Germany

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lazura za drvo Vario solid”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *