Lazura za drvo Baufan

83.70 kn

Lazura za drvo. Disperzija od umjetne smole, razrjeđuje se s vodom, s dodatkom pigmenata i posebnih voskova. Ne sadrži otapala, formaldehid, linden i PCP. Za očuvanje svih vrsta drva u vanjskom području.
Zaštita svih vrsta drva u vanjskom području. Kao zamjena za karbolineum za zaštitu od vremenskih utjecaja, ograda, krovnih obloga, staja, stupova, sjenica, pergola itd. Mogu se premazati i stari karbolineum premazi koji se ne odvajaju. Drvo tretirano smolom ili lakom nije prikladno za premazivanje.

⦁ Smeđa,nije štetna za biljke, bez mirisa

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Lazura za drvo

Disperzija od umjetne smole, razrjeđuje se s vodom, s dodatkom pigmenata i posebnih voskova. Ne sadrži otapala, formaldehid, linden i PCP. Za očuvanje svih vrsta drva u vanjskom području.

Područja primjene: Zaštita svih vrsta drva u vanjskom području. Kao zamjena za karbolineum za zaštitu od vremenskih utjecaja, ograda, krovnih obloga, staja, stupova, sjenica, pergola itd. Stari karbolineum premazi koji se ne odvajaju mogu se premazati sa baufan® Zaunlasur. Drvo tretirano smolom ili lakom nije prikladno za premazivanje.

TežinaN/A
Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lazura za drvo Baufan”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *