-30%

Sredstvo za čišćenje drva Koralan

81.98 kn

Sredstva za čišćenje drva. Koncentrat može se razrjeđivati s vodom. Za temeljito čišćenje zaprljanog i/ili posivjelog drvenog namještaja i valovitih ploča od mekog ili tvrdog drva, termo drveta, WPC-a i slično. Bezbojan, jednostavna primjena, slabog mirisa, razrjeđuje se s vodom, dobar učinak čišćenja.

Potrošnja: cca. 20-60 ml/m2 ovisno o stupnju razrijeđenosti i onečišćenju. 1 l dovoljna je za otprilike 15 do 40 m2.
Pakiranje: 1,0 l

Trebate pomoć? Nazovite nas na 0919182000
Obriši

Čišćenje drvenih površina. Koncentrat za čišćenje drva može se razrjeđivati s vodom.

Primjena: Za temeljito čišćenje zaprljanog i/ili posivjelog drvenog namještaja i valovitih ploča od mekog ili tvrdog drva, termo drveta, WPC-a i slično. Duboko učinkovit s dobrim učinkom čišćenja – idealan kao prethodna obrada za primjenu proizvoda kao što je Koralan® ulje za drvo, Koralan® specijalno ulje za drvo itd.
Ovisno o zaprljanju, kistom ili spužvom nanijeti razrijeđen ili kao koncentrat na prethodno navlaženo drvo. Zatim očistiti sa četkom ili krpom za čišćenje (pad).

Svojstva: slabog mirisa, dobra prodiranje i stoga dobar učinak čišćenja.

Primjena: sredstvo za čišćenje drva (ovisno o stupnju onečišćenja) nerazrijeđeno ili maksimalno 1:5 razrijediti s vodom i prethodno  na navlaženo drvo nanijeti kistom ili spužvom i pustiti nekoliko minuta da djeluje. Zatim očistiti četkom ili krpom za čišćenje (Pad). Po potrebi postupak čišćenja ponoviti. Ne dopustiti da se sredstvo za čišćenje osuši; kod velikih površina raditi djelomično. Zatim dovoljno isprati s čistom vodom.

Optimalna temperatura obrade i sušenja + 15 °C do + 30 °C (odnosi se na podlogu, proizvod i temperaturu okoline). Temperatura sušenja najmanje + 5 °C.

Nakon sušenja preporučuje se naknadna obrada sa uljem za drvo (tvrdo drvo) ili specijalno uljem za drvo (crnogorično drvo), kako bi se postigla aktivna površina otporna na vremenske utjecaje.

Količina nanošenja: cca. 20-60 ml/m2 ovisno o stupnju razrijeđenosti i zaprljanju.
1 l dovoljna je za otprilike 15 do 40 m2.
Gustoća: cca. 0,99 g/cm3
Čišćenje alata: odmah nakon upotrebe s vodom.

Pakiranja: 1,0 l | 2,5 l |

 

Tehnički podaci:
Tehnički list HR
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list HR
Sigurnosno-tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list EN

 

Izvor: Boje, lazure i temeljni premazi na bazi vode. Za zaštitu i dekorativnu obradu drveta u unutarnjem i vanjskom području.

 

Koralan® Holzreiniger

Made in Germany

Težina N/A
Pakiranje