Sredstvo za skidanje starih premaza/boje

75.99 kn

Univerzalno sredstvo za skidanje boje, jednostavno za primjenu. Za skidanje starih premaza, lakova, lazura i disperzijskih premaza, kao i za čišćenje kistova od tvrdih prirodnih vlakana, slabog mirisa. Snažno i temeljito rastvara više slojeva u jednom radnom koraku, prianja i na vertikalnim površinama, djeluje već nakon cca. 1 sata, izuzetno učinkovito, biorazgradivo, blagog mirisa. Podloge: drvo, metal i ziđe.

Potrošnja: 300 ml – 600 ml/m², ovisno o podlozi.

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Univerzalno sredstvo za skidanje boje, jednostavno za primjenu. Za skidanje starih premaza, lakova, lazura i disperzijskih premaza, kao i za čišćenje kistova od tvrdih prirodnih vlakana, slabog mirisa.

Područja primjene: sredstvo za skidanje uljanih boja, lakova na bazi sintetičke smole, disperzijskih boja kao i za čišćenje kistova (ne za kistove od umjetnih materijala koji ostavljaju dlačice). Podloge: drvo, metal i ziđe. Nije za plastične podloge i podloge koje nisu otporne na otapala. Ne sadrži diklormetana i N-metilpirolidona.

Primjena: Za vrijeme primjene koristiti odgovarajuće zaštitne rukavice i zaštitu za oči. Univerzalno sredstvo za uklanjanje boje zasitno nanijeti sa kistom i pustiti da djeluje. U slučaju slojeva boje koji se teško uklanjaju, labave dijelove gornjeg sloja odstraniti lopaticom i ponoviti postupak. Zatim površinu očistiti sredstvom za čišćenje ili jednostavno sa vodom. Plastika i podloge koje nisu otporne na otapala zaštititi/prekriti. Univerzalno sredstvo za čišćenje ne slijeva se na okomitim površinama.

Vrijeme djelovanja: disperzijske i lateks boje 2 – 4 sata, sve druge boje 6 – 8 sati. Kod starih, debelih slojeva boje odgovarajuće više. Nakon određenog vremena djelovanja labave dijelove boje odstraniti sa lopaticom i isprati s vodom.

Potrošnja: 300 ml – 600 ml/m², ovisno o podlozi.

Upute: Pridržavati se uputa Tehničkog lista. Pakiranje držati dobro zatvorenim, na hladnom i suhom mjestu. Držati izvan dohvata djece.

 

Ostale upute: 

Elementi označavanja:
Označavanje prema Uredbi (EG) br. 1272/2008 [CLP]
Piktogrami opasnosti:
Zapaljivo – u slučaju izloženosti iskrenju, plamenu ili toplini, izaziva ozbiljne požare.              Izaziva nadraženost kože i očiju. Štetni učinci na zdravlje. Oštećuje ozonski sloj.
GHS 02 Plamen    GHS 07 Uskličnik
Signalna riječ: Oprez.
Opsane komponente za označavanje: N-BUTIL ACETAT ; CAS-br. : 123-86-4.
Upute opasnosti: Zapaljiva tekućina i para. Može izazvati pospanost i vrtoglavicu.
Sigurnosne upute: Ponovni kontakt može dovesti do grube i ispucale kože. Držati izvan dohvata djece. Držati dalje od vrućine, vrućih površina, otvorenog plamena i drugih izvora zapaljenja. Ne pušiti. Primjenjvati na otvorenom ili dobro prozračenim prostorima. Spriječiti udisanje pare. Nositi zaštitne rukavce/zaštitu za oči. KOD KONTAKTA S KOŽOM (ili kosom): odmah skinuti svu kontaminranu odjeću. Kožu isprati s vodom/tuširanje. KOD UDISANJA: Izvesti osobu na svježi zrak i omogućiti da slobodno diše. KOD KONTAKTA S OČIMA: oprezno isprati vodom nekoliko minuta. Po mogućnosti ukloniti kontaktne leće. Nastaviti ispirati. Ako je potreban liječnički savjet, pokazati pakiranje ili naljepnicu sa proizvoda. Sadržaj/pakiranje zbrinuti u otpad u skladu s lokalnim/regionalnim/nacionalnim propisima.
Sadrži: n-butil acetat. UFI: SGJE-NV8Y-FM02-53RS.
Sadrži:  <5 % neionsko površinski aktivno sredstvo. Ostale opasnosti: nema. Dodatne informacije: ova smjesa ne sadrži sastojke klasificirane kao PBT / vPvB ili da je na popisu kandidata.Kod proizvoda: M-AB20. Reciklirati samo prazna pakiranja. Ostatke proizvoda zbrinuti u problematično odlaganje otpada.

EAN: 4016215101605
Pakiranje: 0,75 l

 

Tehnički podaci:
Tehnički list HR
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list HR
Sigurnosno-tehnički list DE

 

Universal-Abbeizer
Made in Germany

TežinaN/A
Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sredstvo za skidanje starih premaza/boje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *