-20%

Ulje za drvo s voskom br. 125

348.44 kn1,047.82 kn

Ulje za drvo sa voskom kao samostalna zaštita za standardne do jako opterećene površine kao što je namještaj i pod u unutarnjem i natkrivenom području.
Temeljni premaz za upojne površine koje će se tretirati voskom.
Visoko izdašan, za sve vrste drva, jednostavna primjena
Potrošnja: 0,02 l/m² – 0,05 l/m²

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Ulje za drvo s voskom

Premaz za drvo sa voskom za sve vrste drva – kao temeljni premaz za drvo ili samostalna zaštita za drvo

Podaci o proizvodu:
Samo sa jednim nanosom postiže se nauljena i voskom tretirana površina drva u izvrsnoj kvaliteti i trajnosti. Pogodno je za objekte, ne sadrži otapala i vrlo jednostavno i lako se nanosi pomoću valjka. Pogodno je za netretirano drvo ili nauljeni namještaj ili podove. Nakon poliranja, unutar jednog sata nakon nanošenja stvara se savršena površina, koju se vlažnom krpom može brisati već nakon jednog dana. Površine se lako održavaju: jednostavno sa sredstvom za čišćenje podova br. 427 i emulzijom za njegu br. 431.

Podloga: namještaj i drvene podne površine, za unutarnju primjenu; čvrsta, suha, kemijski neutralna, upojna, bez masti, čista, nosiva i prionjiva i bez prodora sastojaka; stare premaze prema potrebi odstraniti, podlogu lagano prebrusiti. Temeljni i završni premaz: 1 x br. 125. Naknadna obrada (nije prijeko potreban): prema potrebi s uljem i voskom za drvo br. 125 ili sa tvrdim voskom br. 171.

Primjena: dobro izmiješati. Prema potrebi prethodno nanijeti na probnu površinu. Ulje i vosak za drvo br. 125 ravnomjerno nanijeti (kist, valjak, krpa, lopatica, pad/specijalna krpa). Kod jako upojnih podloga (ond. područja) ulje i vosak za drvo  više puta svježe u svježe nanijeti do zasićenja podloge (do 4x). Višak materijala prije sušenja unutar 60 minuta, suhom, čistom krpom, Padom ili sličnim ravnomjerno utrljati, raspodijeliti i u potpunosti ispolirati. Spriječiti stvaranje filma/sloja. Nakon sušenja prema potrebi provesti međubrušenje. Postupak ponoviti, sve dok podloga nije u potpunosti zasićena. Između radnih koraka pridržavati se vremena obrade. Za vrijeme obrade, sušenja do stvrdnjavanja dovoljno prozračivati. Površine redovito održavati.

Boja: Transparentna, djeluje naglašeno.
Može se tonirati s AURO bojama za nijansiranje ulja od prirodnih smola br. 150 do maksimalno 5%.
Daljnja obrada nakon cca. 24 sata.
Lagano opteretiva i prohodna nakon cca. 24 sata.
Potpuno stvrdnjavanje nakon cca. 4 tjedna. Za vrijeme sušenja pažljivo koristiti i spriječiti utjecaj vlage. Usporavanja su moguća (kroz utjecaj podloge, klime, količine nanošenja).
Čišćenje alata: Razrjeđivačem br. 191.
Skladištenje: 24 mjeseca.

Sastav: ulje drveta, laneno ulje, karnauba vosak, mineralna punila, sredstva za sušenje (bez kobalta), suncokretovo ulje, ricinovo ulje, ricinusovo ulje, hidrogenirano, masne kiseline.
Upozorenje: Opasnost od samozapaljenja suhih ulja. Krpe i slično, korištene krpe ili slično, pojedinačno sušiti, potpuno rašireno ne preklapati ili gužvati ili skladištiti u hermetički zatvorenoj limenoj kanti. Pridržavati se uobičajenih mjera zaštite, npr. nositi odgovrajuću zaštitu za kožu i dobro prozračivati. Skladištiti na hladnom, gdje ne može doći do smrzavanja, zatvoreno, izvan dohvata djece, u originalnim pakiranjima.  Pridržavati se uputa iz Tehničkog lista, Sigurnosno-tehničkog lista.
GISBCODE Ö 10+, ulje/vosak bez otapala, bez butan oksima.


Pakiranje: Bijela limena kanta.
Zbrinjavanje: Reciklirati samo potpuno ispražnjena pakiranja sa stvrdnutim proizvodom.
Tekuće ostatke: EAK 080112 ili 200128. Nije opasna roba. EU-VOC-Granična vrijednost n. 2004/42/EG II A (fLb) 700 g/l (2010), Proizvod-VOC 1 g/l.

Potrošnja: 0,02 l/m² kod slabo upojnih vrsta drva (npr. hrast, javor, jasen)
0,04 l/m² kod normalno upojnih vrsta drva (npr. bukva, smreka, bor, ariš, breza) i OSB.
0,05 l/m² kod jako upojnih vrsta drva (npr. joha, trešnja), furnirano ili termički obrađeno drvo.

Potrošnja
(litra/komad/kg)
Površina/qm
0,75do 30
2,5do 100

Pakiranje: 0,75 l; 2,5 l;
EAN Code: 4012561125371

 

Tehnički podaci:
Tehnički list DE
Sigurnosn-tehnički list DE

 

Izvor:
Kombinacija ulja i voska: Profesionalni korisnici cijene racionalnu, učinkovitu obradu velikih površina sa proizvodima 2 u 1. Drvo se istovremeno tretira i uljem i voskom u jednom radnom koraku. Korisnik ima izbor između proizvoda na bazi otapala PurSolid varijanta i proizvoda sa esencijalnim uljima Classic varijanta. Proizvodi za podne površine kao što su ulje i vosak lako se nanose i brzo se upijaju. Nakon poliranja dobivaju se posebno ugodne i svilenkaste površine, koje se lako mogu održavati i obnavljati.

 

Einmalöl-Wachs Nr. 125

Made in Germany

TežinaN/A
Pakiranje

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ulje za drvo s voskom br. 125”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *