-28%

Ulje za drvo br. 102 – vrtni namještaj

148.23 kn

Zaštita drvenog namještaja i drvenih površina. Ulje za drvo izrađeno od prirodnih ulja, štiti drvo od vode i prljavštine i daje namještaju ponovno svjež izgled. Ulje se ne ljušti i vrlo se jednostavno nanosi krpom ili kistom.

Potrošnja: 0,75 l pokriva do cca. 18 m²

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Ulje za drvo; ulje za vrtni namještaj;

Podaci o proizvodu:
Ulje za drveni vrtni namještaj i drvene površine. Drveni vrtni namještaj potrebno je redovito održavati. Ulje za zaštitu drva izrađeno od prirodnih ulja, štiti drvo od vode i prljavštine i daje  namještaju ponovno svjež izgled. Pigmenti u boji štite drvo od UV-utjecaja. Tonovi: tikovinu, bankirai ili prirodni izgled (bijela pigmentirana).
Ulje se ne ljušti i vrlo jednostavno se nanosi krpom ili kistom. Unutar 20 minuta višak (ulje koje se nije upilo u drvo) odstraniti krpom ili utrljati u podlogu. Sa jednom primjenom ulja na početku sezone i u jesen, vrtni namještaj će uvijek izgledati potpuno novo.

Podloga: drvene površine, drveni materijali: čista, suha, upojna, nosiva, bez labavih dijelova koji mogu utjecati na prionjivost i tvari koju mogu dovesti do diskoloracije. Stare premaze prema potrebi odstraniti. Podlogu lagano prebrusiti.

Primjena: dobro izmiješati. Prema potrebi prethodno nanijeti na probnu površinu. 1-2 x ravnomjerno nanijeti (kist, valjak, krpa). Višak materijala prije nego se posuši u potpunosti odstraniti ili utrljati (unutar 20 minuta). Nakon 24 sata prema potrebi provesti međubrušenje prije ponovnog premazivanja tako da nema ostataka. Između radnih koraka pridržavati se vremena obrade. Ovisno o opterećenju redovito premazivati i održavati. Obradiv nakon cca. 24h. Opteretiv nakon  cca. 48h.

Čišćenje alata: Razrjeđivačem br. 191.
Skladištenje: 24 mjeseca.
Sastav: ulje drva, laneno ulje, narančasti terpeni, mineralni pigmenti, masne kiseline, sredstva za sušenje (bez kobalta), ester sicilijeva kiselina, lecitin.

Tonovi boje: tikovina 102-81, bankirai 102-85 ili prirodni ton 102-92.
Boja se može unaprijed utvrditi nanošenjem probnog premaza na neprimjetnom dijelu površine.

Pakiranje
(Litar/komad/kg)
Površina /qm
0,7518


Tehnički podaci:
Tehnički list DE
Sigurnosno-tehnički list DE

 

Odgovarajući proizvodi:

Razrjeđivač uljni br. 191

 

Izvor:
Ulje za vrtni namještaj & ulje za terase
Njegovano drvo u vrtu
Vrtni namještaj i drvo za terase potrebno je redovito održavati kako bi se održala boja i kvaliteta namještaja. Pigmentacija prirodnog ulja štiti vrtni namještaj od izbjeljivanja kroz UV-utjecaj. AURO nudi Gartenmöbelöl i Terrassenöl u tri popularne boje. Za nježno čišćenje vrtnog namještaja ili drvenih terasa, AURO u svom asortimanu ima dva ekološka sredstva za čišćenje: Gartenmöbelreiniger i Terrassenreiniger.

 

Classic Gartenmöbelöl
Made in Germany

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ulje za drvo br. 102 – vrtni namještaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *