-30%

Ulje za njegu drveta

112.56 kn

Ulje za drvo, otporno na vremenske utjecaje, UV-postojano, regulira vlagu, lako se razmazuje, izvrsno razlijevanje, dubinsko prodiranje, slabog mirisa, bez mirisa nakon sušenja, visoko transparentno, naglašava strukturu i godove, ne ljušti se.

Potrošnja: cca. 120–160 ml/m2 u 2 radna koraka.
Postupak nanošenja: premazivanje

Trebate pomoć? Nazovite nas na 0919182000
Obriši

Ulje za njegu drveta na bazi alkidne smole, sadrži otapala. Zaštitni učinak: Štiti od vremenskih utjecaja (sunce, kiša) primjenom UV-postojanih, visooko otpornih pigmenata. Vodoodbojno.

Svojstva: Otporan na vremenske utjecaje, UV-postojanost, regulira vlagu, lako se razmazuje, izvrsno razlijevanje, dubinsko prodiranje, slabog mirisa, bez mirisa nakon sušenja, visoko transparentan, naglašava strukturu i godove, ne ljušti se.

Primjena: Za dekorativni dizajn drva u vanjskom području. Vodoodbojno kroz dodatak specijalnih voskova. Za sve vrste drva, kod kojih je prirodni karakter drva potrebno posebno naglasiti i dugo očuvati. Za vrtni namještaj, brtvene ograde, terase/predvorja, rešetke itd. Tonovi pinija i ariš posebno su pogdne za ariš, duglaziju i bor; tonovi bankirai i pirodna boja posebno za tropsko drvo poput bankiraia, tikovine itd.

Količina nanošenja: cca. 120–160 ml/m2 u 2 radna koraka.
Postupak nanošenja: premazivanje.

Priprema: Površine drva očistiti od prljavštine i prašine. Jako izloženo drvo prebrusiti kako be se uklonila vlakna koja strše i postigla ravnomjerna površina. Nove, hoblane površine za bolju upojnost zaštitnog materijala također prebrusiti (granulacija 80/120). Pri brušenju nositi zaštitnu masku. Bitumenske površine i umjetne materijale kao i žbuku, beton i kamene površine zaštititi od mogućeg onečišćenja. Zaštititi biljke.

Preporuke za primjenu: Koranol Holzpflegeöl prije upotrebe dobro promiješati. Ne dodavati razrjeđivače. Premazivati mekim kistom u smjeru vlakana. Vlaga drva ne smije prelaziti 20 %. Kod željenog zaštitnog sredstva koje štiti od plavila i plijesni preporučujemo Koranol Grund bezbojni. Preporučujemo probni premaz.

Optimalna temperatura obrade i sušenja + 15 °C do + 30 °C (odnosi se na podlogu, Koranol Holzpflegeöl i temperaturu okoline). Temperatura sušenja najmanje + 5 °C.

Gustoća/20 °C: 0,84 g/cm3
Čišćenje alata: sredstvom za čišćenje kistova, razrjeđivačem ili razrjeđivačem od umjetne smole
Pakiranja: 0,75 l | 2,5 l | 5 l |

Tonovi boje:

Natur
Prirodna
Pinie
Pinija
Lärche
Ariš
Bangkirai
Bankirai

 

 

 

 

 

Izvor: Boje na bazi ulja, lazure i temeljni premazi za zaštitu i dekorativnu obradu drveta u vanjskom i unutarnjem području.

 

Koranol® Holzpflegeöl
Made in Germany

Težina N/A
Pakiranje

Boja