-30%

Završni lak za pločice na bazi vode

228.34 kn

Završni lak za pločice na bazi vode primjenjuje se za premazivanje keramičkih pločica u vlažnim područjima. Transparentni sloj osigurava robusnu i visoko otpornu površinu na habanje, udarce, otporan na sredstva za čišćenje, bez mirisa. Područja primjene: u unutarnjem području, vlažne prostorije (voda koja šprica u tuš kabinama ili iznad kade).

Boja: bezbojan, svilenkasto mat
Potrošnja: cca. 10 m²/l po premazu
Pakiranje: 750 ml

Trebate pomoć? Nazovite nas na 0919182000
Obriši

Završni lak za pločice na bazi vode

Završni lak za pločice na bazi vode primjenjuje se za premazivanje keramičkih pločica u vlažnim područjima. Završni sloj sa transparentnim akrilnim lakom osigurava robusnu i visoko otpornu površinu na habanje.

Područja primjene: u vlažnoj prostoriji (voda koja šprica u tuš kabinama ili iznad kade). Lak na zidnim pločicama u kuhinji potrebno je zaštititi sa završnim premazom.

Svojstva proizvoda: bez mirisa, visoka otpornost na habanje, otporan na udarce, otporan na mnoga sredstva za čišćenje u domaćinstvu.

Baza veziva: PU-akrilatna disperzija.

Stupanj sjaja: svilenkasto mat.

Sušenje: (23 ° C i 60 % relativn evlažnosti zraka). Suh na prašinu: nakon 30 minuta. Daljnja obrada/premazivanje: nakon 2-4 sata. Potpuno sušenje: nakon 12 sati. Potpuno opteretiv: nakon 4 dana.
Vrijednosti se mogu uvelike razlikovati ovisno o temperaturi i vlažnosti zraka. Na temperaturama ispod +5 ° C i pri visokoj vlažnosti zraka može doći do smetnji stvaranja filma.

Potrošnja: cca. 10 m²/l po premazu.

Način nanošenja: premazivanje, kistom i valjkom.

Boja: bezbojna.

Primjena: u unutarnjem području.

Pakiranje: 750 ml

 

 

Jansen Aqua Wandfliesenlack Finish

Made in Geramany

Težina 5 kg
Pakiranje