GlinArt - Festival gline i čovjeka

Početkom listopada, u Kneževim Vinogradima održan je prvi GlinArt festival - festival gline i čovjeka.

Kao tvrtka koja promovira prirodne i ekološke boje, KGM Online je s iznimnim zadovoljstvom sudjelovao na festivalu i promovirao boje, lakove i lazure koji su ekološki usmjereni.

Auro

Dosljedan pionir na polju ekoloških prirodnih boja, sredstva za njegu i čišćenje drva. Boje, lakovi, lazure, ulja, voskovi, sredstava za čišćenje i proizvodi za njegu od‚ prirodnih sirovina, snažni su i jedinstveni u svojoj kombinaciji - kvalitete i ekološke usmjerenosti.

Profesionalna glinena boja

Glinena boja je spremna za upotrebu i pogodna za sve unutarnje zidne površine. Otporna je u vlažnim prostorima - spremna za upotrebu u kuhinji i kupaonici.

Može se obrađivati već nakon 4-6 sati, a sadrži dosljedan ekološki izbor sirovina.

Moguća je jednostavna naknadna obrada, naprimjer sa svim AURO zidnim bojama.

auroboja

Pozitivne karakteristike

Glinene boje izraz su osobnog stila i - imaju mnoga ekološka i estetska svojstva i prednosti. Pogodna za sve stambene prostore, profesionalna je glinena boja, koja posebno regulira vlagu i koja je paropropusna. Tome pridonosi boja, koja regulira klimu u prostoriji i 􀆟 me pozitivno djeluje u kući. Dobar osjećaj kod kuće, bez sumnje i za alergičare zanimljiv. Boja se savršeno uklapa u kuhinju i kupaonu, jer je zbog biogenog veziva REPLEBIN® je vrlo otporna na vodu koja prska.

Ekološki sastojci

Okoliš je zaštićen jer sirovine potječu iz mineralnih i biljnih izvora. Dakle nakon uporabe, u materijalnom ciklusu, može se vratiti natrag u prirodu. Ne koriste se sintetički materijali.  

Capture11

Jedan dio od proizvoda:

COLORS FOR LIFE PROFESIONALNA-GLINENA BOJA

AURO dekorativna glinena žbuka br. 311

Profesionalni vapneni asortiman

U selu Kneževi Vinogradi, Kroatien

Apartment House of LoVra

Renoviranje stare kuće od blata "House of LoVra" u vinorodnom području Baranje sa AURO proizvodima.
U tradicionalnoj baranjskoj kući koja je s puno sviješću i ljubavi sanirana prirodnim materijalima poput drveta, gline, stare cigle i kreča, uspijeva ujediniti tradicijsku gradnju s modernim dizajnom.

Budi ono što je zaboravljeno, daje život onome što je bilo odbačeno.

Košarica

Prijava

Nemate račun?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.