Nekategorizirano

Auro lazura na bazi vode

Impregnacija za drvo Auro

Zaštita drvenog namještaja sa Auro lazurom na bazi vode

Primjena u unutarnjem i vanjskom području.

Aqua lazure ne samo da se mogu optimalno nanijeti na drvene površine, već su i bez mirisa i ispitane prema AgBB-u od strane povjerenstva za procjenu zdravlja. Aqua lazure testirane su kakve posljedice imaju na unošenje sline i znojem, te jesu li primjenjive na igračkama. Dokazano su bezopasne za dječje igračke. Lazure su također veganske jer se sastoje od biljnih i mineralnih sirovina.

 

Uz paletu boja od 19 različitih nijansi, lazura nudi širok raspon boja i sve nijanse se mogu miješati jedna s drugom. Kako biste dobili inspiraciju, pogledajte našu ton kartu boja za lazuru i prema želji izmiješajte željenu nijansu.

Za potpuno novi premaz postupite na sljedeći način: obradite drvo brusnim papirom granulacije 220, uvijek brusite u smjeru vlakana drveta. Zatim očistite četkom ili usisajte drvenu prašinu sa svog komada namještaja. Za temeljni premaz dodajte 20% vode u Aqua lazuru i ravnomjerno premažite površinu. Nakon sušenja nanosi se prvi sloj boje, ovdje imate slobodan izbor načina nanošenja: četkom, valjkom ili strojno. Važno je samo da prethodno dobro promiješate boju i nanosite je u smjeru vlakana drveta. Na taj način postižete ujednačenu površinu. Nakon sušenja, prvi sloj boje ponovno se brusi brusnim papirom granulacije 220. To je posebno važno za vanjski namještaj. Kao rezultat toga, površina dobiva bolju zaštitu. Kod nanošenja drugog sloja boje, radite brzo i pazite da izbjegnete tragove nanošenja. Kako bi vaš drveni namještaj bio optimalno otporan na vjetar i vremenske neprilike, nanesite lazuru u 3 sloja.

Ako želite osvježiti područja koja su već premazana, važno je da se površina ponovno prebrusi i temeljito očisti. Zatim se boja nanosi na popravljena područja. Spojevi se pažljivo boje kako ne bi došlo do prekomjernih naslaga boje. Opet radite u smjeru vlakana drveta i pazite da se lazura ravnomjerno obradi. Čim se lazura osušila, gotovi ste sa bojanjem. Površine su prekrasnog, svilenkastog mat izgleda.

Ne brinite o čišćenju alata. Alat se bez poteškoća može očistiti od ostataka boje vodom i biljnim sapunom proizvodnje Aura. Jednostavno dodajte dio biljnog sapuna u vodu i vaša će radna oprema zasjati u novom sjaju i to potpuno prirodno.

Auro lazure na bazi vode su potpuno kompostabilne i jednostavno se odlažu s kućnim otpadom.

Aqua proizvode potražite na našoj web stranici www.kgm.hr ili nas kontaktirajte na mail: kgm@kgm.hr ili na br. 0919182000.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)