Ljepilo brtvilo Montage Fix

32.91 kn

Ljepila i brtvila.
Disperzivno snažno ljepilo i brtvilo bez otapala za unutarnju i vanjsku primjenu. Idealno je za lijepljenje rubnih lajsni, dekorativnog drveta, PVC traka, ukrasnih i izolacijskih ploda, keramičkih pločica – mozaik, itd.

Potrošnja:
cca 300 500 gr/m2, ovisno o površni na koju se nanosi.

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši
Girl in a jacket

Ljepilo brtvilo Montage Fix

Podaci o proizvodu:

Namjena proizvoda:
Brtvilo ljepilo Montage Fix je disperzivno snažno ljepilo i brtvilo bez otapala za unutarnju i vanjsku primjenu. ldealno je za lijepljenje rubnih lajsni, dekorativnog drveta, PVC traka, ukrasnih i izolacijskih ploda, keramičkih pločica – mozaik, itd. Odlično prianja na drvo, beton, gips, kamen, metal i sl. Nije prikladno za lijepljenje polietilena i polipropilena. Potpuno oslobođeno svih štetnih mirisa i tvari. Koristi se kao zamjena za vijke i čavle zbog izuzetne čvrstoce. Otporan je na temperature od -20″C pa sve do +70″C.

Način primjene:
Nanosi se na podlogu koja mora biti suha, čvrsta i bez prljavština (prašine, masnoća, ulja). Jako upijajuće, pješčane i kredaste podloge potrebno je prethodno premazati s PUFAS Tiefengrund – impregnacijom. Može se lijepiti i na vlažne površine, ali one moraju biti porozne (upijajuće). Nakon nanošenja, jako stisnuti s drugim dijelom predmeta. Učvrstiti teške dijelove dok lijepilo ne stegne. Ostatak lijepila odmah ukloniti s vodom. Vrijeme potpunog sušenja 24h.

Potrošnja:
cca 300 – 500 gr / m2, ovisno o površni na koju se nanosi.

 

Tehnički podaci:
Tehnički list
Sigurnosno-tehnički list

PUFAS proizvodni program

Montage-Kraftkleber FIX

TežinaN/A
Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljepilo brtvilo Montage Fix”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *