-20%

Razrjeđivač uljni br. 191

90.15 kn

Razrjeđivač za proizvode na bazi ulja, za odstranjivanje mrlja ili kao sredstvo za čišćenje kistova i alata, višekratna upotreba.

 

 

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000
Obriši

Razrjeđivač uljni br. 191

Podaci o proizvodu:
Uljni razrjeđivač je mješavina esencijalnih ulja (balzamično terpentinsko ulje i ulje naranče) je univerzalno sredstvo za razrjeđivanje proizvoda na bazi ulja iz linije PurSolid ili Classic. Razrjeđivač možete koristiti za odstranjivanje mrlja ili kao sredstvo za čišćenje kistova i alata, ovdje se može koristiti i više puta.

Primjena: Ulje naranče kao razrjeđivač lagano i ravnomjerno se umiješava u odgovarajući proizvod. Odgovarajuće količine navedene su u Tehničkom listu i na etiketi proizvoda.

Savjeti: Razrjeđivač je također idealan za čišćenje alata ili uklanjanje tvrdokornih mrlja.

Kao razrjeđivač: polagano, kontinuirano umiješavanje u odgovarajući proizvod. Pridržavati se dodatnih količina kako je navedeno u odgovarajućim Tehničkim listovima.
Kao sredstvo za čišćenje kistova i alata: Alate isprati. Kod tvrdokornih zaprljanja ostaviti da djeluje. Nakon toga dobro i pažljivo istisnuti. Kistove sa biljnim sapunom br. 411 isprati ili ostaviti da odstoje.
Kao sredstvo za čišćenje: provjeriti kompatibilnost s podlogom, odnosno provjeriti na neželjene reakcije! Nekoliko kapi proizvoda br. 191 staviti na krpu i obrisati prljavštinu. Kod tvrdokornih zaprljanja proizvod nanijeti direktno na zaprljanu podlogu i ostaviti da djeluje kratko vrijeme. Čistom krpom prebrisati.

Sastav: Narančasti terpeni. Može izazvati alergije. Pridržavati se uputa Tehničkog lista. Sastav: sadrži ulje naranče (10%), balzam terpentinskog ulja (90%).

Pakiranje
(Litar/komad/kg)
Površina/qm
0,25
1
5

Pakiranje: 1 l; 5 l;
EAN Code: 4012561101788

 

Tehnički podaci:
Sigurnosno-tehnički list DE

 

Specijlani proizvodi
Za posebne primjene odabrati odgovarajuća ekološka riješenja
Za široki spektar posebnih primjena AURO ima spremna riješenja: Razrjeđivač-Verdünnung i biljni sapun-Pflanzenseife kao sredstvo za čišćenje kistova/četki, punilo od pluta-Korkfüllmasse kao alternativa građevnskoj pjeni, ulje za klinker-Klinkeröl za kamene ploče ili Schwedenrot za grubo piljene drvene fasade skandinavskog izgleda. Osim toga AURO nudi cjelovit sustav bez klora za saniranje plijesni (Pur-san3) kao i 100 % kompostirajuće vlažne maramice (Clean & Care Wax) za podove i namještaj.

 

Made in Germany

Težina N/A
Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Razrjeđivač uljni br. 191”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *